Er gingen al geruchten over een mogelijke Premium Suite-upgrade voor de eigenaar van de originele Samsung Galaxy Note. Deze blijken waar te zijn, nu Samsung officieel heeft bevestigd dat in de toekomst een grote update voor de Galaxy Note in de planning staat.

De update zal de gebruikersinterface van de Samsung Galaxy Note wat meer gelijk trekken aan die van zijn opvolger, de Samsung Galaxy Note II. Verder zullen ook functies als Air View, Multi-window-applicaties en de easy clip-functionaliteit hun weg vinden naar de originele phablet van Samsung.

Verder krijgt de Samsung Galaxy Note een update naar Android Jelly Bean, waardoor deze kan genieten van functionaliteit zoals Google Now, welke het mogelijk maakt om informatie uit zoekhistorie, locatie en tijdzone te combineren.

Wanneer de Premium Suite zijn weg zal vinden naar de eerste Samsung Galaxy Note is nog niet bekend, maar nu Samsung officieel de komst van de update heeft bevestigd, wordt aangenomen dat de daadwerkelijke update niet lang op zich zal laten wachten.