2min Devices

Samsung doet Galaxy S III op 3 mei uit de doeken

Samsung heeft uitnodigingen verzonden voor de aankondiging van het nieuwe vlaggenschip uit de smartphone-lijn van het Koreaanse bedrijf. De presentatie van de telefoon vindt plaats op 3 mei. Of de smartphone ook direct na de lancering te koop zal zijn is onduidelijk.

Samsung doet Galaxy S III op 3 mei uit de doekenDe uitnodiging geeft niet veel informatie vrij. Op de uitnodiging prijkt enkel de zin "Kom en ontmoet de nieuwe Galaxy" in het Engels. Verder toont de uitnodiging enkel wat informatie over de locatie van het evenement, de aanvang en wat andere details. Ondanks dat er geen details worden vrijgegeven, kan er met enige zekerheid worden gezegd dat het hierbij om de lancering van de Galaxy S III gaat, al bestaat de mogelijkheid dat het om een ander toestel gaat. Dit lijkt echter niet voor de hand te liggen.

Het nieuwe topmodel van de Koreaanse fabrikant wordt al enige tijd verwacht en de geruchtenmolen rondom het toestel draait dan ook op volle toeren. Volgens deze geruchten zou de smartphone bijvoorbeeld gaan beschikken over een 1,5GHz quadcore processor, een 4,8-inch Full HD scherm en een keramische behuizing. Samsung heeft eerder al bevestigd dat een lancering van het toestel in de eerste helft van 2012 zou plaatsvinden. Een aankondiging op 3 mei is dan ook mooi op tijd en geeft het bedrijf uiterlijk een krappe twee maanden om de telefoon op de markt te brengen, hoewel dit naar verwachting eerder zal gebeuren.

Bron:Nu.nl