De Samsung Galaxy S III is een smartphone waaromheen inmiddels al een vrij grote hype is opgebouwd. De geruchten zijn bijna niet meer bij te houden. Recentelijk leek het nog vrij aannemelijk dat het toestel in april verwacht kon worden, maar Samsung heeft vandaag via Twitter bekend gemaakt dat het bedrijf deze geruchten niet kan bevestigen.

In een kort statement maakt Samsung bekend dat de opvolger van de Galaxy S II wel in de eerste helft van 2012 uit de doeken wordt gedaan, waarna de smartphone al gauw in de verkoop zal gaan. Een lancering in april zou dus nog steeds kunnen, maar het zou ook tot drie maanden later kunnen gebeuren. Meer informatie kan het bedrijf op het moment niet bevestigen.

Een echte datum zal door Samsung zelf worden bevestigd via haar Twitter-account, zo maakte het bedrijf bekend. Het zou echter niet de eerste keer zijn dat dit soort informatie al tijden voor de release een publiek geheim wordt, als het echter aan Samsung ligt, blijven we allemaal aan de Koreaanse lippen hangen, totdat het zo ver is. We houden je op de hoogte.