1 min Devices

ZTE’s Athena wordt nieuwe dunste model op markt

ZTE hoopt met haar nieuwe model, de Athena, een troef in handen te hebben. Dit model zal met zijn 6,2 millimeter de nieuwe "dunste smartphone ter wereld" worden. Dit blijkt uit uitgelekte informatie rondom de smartphone.

ZTE’s Athena wordt nieuwe dunste model op marktMet deze uitgelekte informatie lijkt ZTE het stokje over te kunnen nemen van fabrikant Oppa. Deze had de eer om de titel te dragen met een smartphone met een dikte van 6,65 millimeter. Met 6,2 millimeter blijkt ZTE nog eens flink onder deze toch al zeer scherpe grens te duiken. Naast de uitzonderlijke dikte zal de gebruiker onder andere Android 4.0 op de smartphone vinden, welke aangepast is middels ZTE’s eigen Miflavor-skin.

Onder de motorkap zal volgens de geruchten een dualcore Cortex A15-processor te vinden zijn die uit de stal van Qualcomm lijkt te gaan komen. De afmeting van het scherm is vooralsnog onbekend. Het scherm zal volgens de geruchten een 720p HD-resolutie aan boord hebben. Met 64 GB aan intern opslaggeheugen zal de gebruiker daarnaast niet snel ruimte te kort komen.

Er is nog geen prijs of releasedatum bekend voor de Athena.

Bron:The Mobile Indean