1 min Devices

Galaxy Note doet goede zaken voor Samsung

De Galaxy-modellen van Samsung gaan als warme broodjes over de toonbank. Dit blijkt uit de verkoopcijfers van het bedrijf. De gezamenlijke lijn van Samsung heeft de mijlpaal van 50 miljoen verkochte exemplaren overigens al enige tijd terug behaald.

Galaxy Note doet goede zaken voor SamsungSamsung schuwt dan ook niet om zo nu en dan even haar spierballen te tonen en een boekje open te doen over de verkoopcijfers van haar Galaxy-lijn. Zo heeft de fabrikant vandaag bijvoorbeeld laten weten dat het grootste model uit de lijn, de Galaxy Note, inmiddels de grens van zeven miljoen verkochte exemplaren heeft behaald. Met meer dan 24 miljoen Galaxy S I en 28 miljoen verkochte exemplaren van de Galaxy S II heeft de fabrikant haar eigen lat erg hoog gelegd.

Vooralsnog zijn er nog geen verkoopcijfers naar buiten gekomen over de derde generatie van de Galaxy S. Desondanks blijkt uit cijfers rondom voorverkoop en reserveringen dat ook deze generatie van de telefoon opnieuw ongekend populair zal worden. Volgens de geruchten zou de telefoon maar liefst negen miljoen pre-orders hebben mogen ontvangen.

Bron:MonitoringCrunch