1 min Devices

Sony brengt softwareversie 4.20 uit voor PS3

Sony heeft laten weten dat bezitters van een PlayStation 3 vanaf nu een update voor de gameconsole kunnen verkrijgen. De update brengt de softwareversie naar 4.20, maar levert geen grote toevoegingen op.

Sony brengt softwareversie 4.20 uit voor PS3Sony richtte zich met deze update vooral op de kwaliteit van het geluid van draadloze stereoheadsets. Hiermee is de update vooral erg aantrekkelijk voor mensen die veel online te vinden zijn en vaak gebruik maken van een dergelijke headset. Wanneer dit bij jou het geval is, zal je in het verleden meer dan eens last hebben gehad van een echo van je eigen stem. Deze echo wordt door Sony omschreven als een "sidetone"

Met ingang van versie 4.20 geeft Sony haar gebruikers de mogelijkheid om het volume van deze echo aan te passen of zelfs volledig weg te filteren. Een andere vernieuwing is de optie om virtueel surround sound in te schakelen voor je draadloze headset, wanneer je films bekijkt. Verder voerde Sony nog enkele kleine verbeteringen en fixes door in de software update, waardoor de algehele stabiliteit van de PlayStation 3 wordt bevorderd.