Afgelopen maandag schreven we al over een Xbox development kit die was verkocht via eBay. Nu is er opnieuw een Xbox development kit aangeboden op eBay door dezelfde verkoper. Mocht je dus interesse hebben in een Xbox development kit voor de opvolger van de Xbox 360 dan kan je nu een bod uitbrengen.

Afgelopen weekend ging eenzelfde Xbox Durango Kit over de toonbank voor een bedrag van 20.100 dollar. Op het moment van schrijven is het hoogste bod op de nieuw aangeboden Xbox Durango Kit 15.100 dollar met nog 6 dagen en 12 uur te gaan. De verkoper is al langer bekend als de persoon die veel informatie naar buiten bracht over de opvolger van de Xbox 360 en afgelopen weekend dus ook al een development kit verkocht.

Microsoft zwijgt nog steeds over de opvolger van de Xbox 360, het is alleen bekend dat deze in ontwikkeling is en waarschijnlijk in 2013 op de markt zal komen. Ondertussen gaat de geruchtenstroom gewoon verder maar verschijnen er ook steeds meer details. De meeste details komen uit deze development kits, op basis daarvan zijn bijvoorbeeld de specificaties van een volgende Xbox goed in te schatten. De games die gaan draaien op de volgende Xbox-console moeten namelijk ook kunnen draaien op zo’n development kit.