1 min

Logitech heeft een nieuw toetsenbord op de markt gebracht, de Logitech K310. Het is een grotendeels wit toetsenbord, maar men hoeft niet te vrezen dat deze snel smerig wordt. Het toetsenbord is namelijk waterbestendig en kan dus gewoon worden afgewassen.

De Logitech K310 komt wel met een gebruiksaanwijzing, zo mag het toetsenbord alleen met de hand worden gewassen en dus niet in de vaatwasser. Ook mag er alleen milde zeep worden gebruikt en moet het toetsenbord worden afgedroogd met een zachte doek. Het toetsenbord mag wel gewoon ondergedompeld worden in warm water, zolang het maar minder dan 30 centimeter diep is en de temperatuur van het water niet boven de 50 graden komt. Logitech meldt verder dat schurende materialen, alcohol, oplosmiddelen of aggresieve schoonmaakmiddelen moeten worden gemeden. Ook de USB-kabel moet te allen tijde droog blijven.

De letters van het toetsenbord zijn met een speciale laser aangebracht en vervolgens voorzien van een UV-coating zodat deze er niet af te wassen zijn. Dit toetsenbord is dus ideaal voor gezinnen met kinderen die vaak knoeien of bedrijven met werknemers die hun koffie te vaak omgooien.

Het toetsenbord is uiteraard ook voorzien van kantelbare pootjes en afvoeropeningen aan de onderzijde, dus mocht er een keer een bak koffie over het toetsenbord heen gaan, dan blijft het in ieder geval niet allemaal in het toetsenbord achter totdat deze grondig wordt schoongemaakt.