1 min

Tags in dit artikel

, ,

Samsung heeft een teaser online gezet van een transforming tablet, mogelijk gaat het hier om de nieuwe Samsung Series 5 Hybrid Windows 8 transforming tablet, die eerder al op de Computex werd getoond. De teaser in kwestie is een foto die op Samsung’s Facebook pagina is geplaatst, zie bovenstaande afbeelding.

De foto die door Samsung op Facebook is geplaatst bevat een kleine glimp van deze nieuwe tablet samen met de tekst "Ready to be Smart" en "IFA 2012, Berlin". Hier zal de tablet ongetwijfeld worden gepresenteerd. Op de foto is behalve een Windows 8 tablet ook een toetsenbord te zien, het ligt voor de hand dat de tablet met een simpele handeling is om te bouwen tot een mini laptop.

Eerder toonde Samsung al een prototype van een Windows 8-tablet op de Computex 2012 in Taiwan. De foto die Samsung nu heeft geplaatst en de tablet van de Computex lijken veel op elkaar, mogelijk gaat het hier om hetzelfde product. Het scherm lijkt ongeveer 11-inch te zijn, bevat een stylusslot, heeft een camera aan zowel de voor- als achterzijde en heeft een toetsenbord wat aan de tablet gekoppeld kan worden.

Officiële specificaties en informatie over deze nieuwe Samsung Windows 8 tablet zijn nog niet bekend, daarvoor zullen we nog even moeten wachten op het IFA 2012 event in Berlijn, later deze week.