1 min

Er een nieuwe Android 4.1.1 Jelly Bean-update voor de Samsung Galaxy S III online verschenen. Deze versie van de software lijkt inmiddels vrijwel compleet te zijn. Aan de hand van deze bevinding lijkt het logisch dat de update naar Jelly Bean binnenkort gelanceerd wordt.

Sam Mobile laat weten dat firmwareversie I9300XXDLI5 online gevonden is, deze Android 4.1.1 Jelly Bean-update voor de Samsung Galaxy S III lijkt de meest stabiele versie tot dusver te zijn. De software lijkt vrijwel compleet te zijn. Als deze versie inderdaad zo goed is als wordt beweerd, zou een officiële update niet lang meer uitblijven. Over het algemeen wordt aangenomen dat de update gedurende de komende weken gelanceerd zal worden. Een officiële reactie van Samsung over een mogelijke lanceerdatum voor de Android 4.1.1 Jelly Bean update blijft uit, maar met de meest recente lek lijkt het er op dat we niet lang meer hoeven te wachten.

Android Jelly Bean brengt onder andere Project Butter, dit zorgt voor sneller surfen op het internet, door een betere gebruikersinterface.