1 min

De update naar Android 4.1 Jelly Bean voor de Galaxy S III lijkt zeer dichtbij te zijn. Na verschillende uitgelekte roms lijkt het er steeds meer op dat Samsung toewerkt naar het officieel uitbrengen van de update op 29 augustus.

De geruchten dat de Samsung Galaxy S III op 29 augustus een update naar Android 4.1 Jelly Bean zal krijgen doken vorige week voor het eerst op. Verschillende bronnen beweerden toen dat Samsung aan het eind van de maand augustus de update beschikbaar zou stellen. Dit zou gebeuren tijdens het Unpacked-evenement van Samsung op 29 augustus.

Het lijkt er steeds meer op dat deze geruchten juist zijn. Er zijn inmiddels verschillende roms uitgelekt die steeds completer ogen. Op 16 augustus lekte de eerste Jelly Bean rom voor de Galaxy S III uit. Kort daarna lekte een tweede rom uit die op 18 augustus was aangemaakt. Vandaag wordt hier echter nog een schepje bovenop gedaan. Vandaag is er namelijk wederom een rom uitgelekt die vandaag zou zijn aangemaakt. De software lijkt dus nog niet geheel vrij van bugs te zijn aangezien er nog steeds nieuwere roms verschijnen.

De Android 4.1 Jelly Bean rom voor de Galaxy S III is hier te downloaden. Wel op eigen risico, Techzine raadt aan om gewoon nog één week te wachten wanneer de officiële update wordt verwacht.