1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Bose introduceert een tweetal nieuwe speakers, de SoundLink Air en de SoundLink Bluetooth. De SoundLink Air dankt zijn naam aan Apple’s AirPlay technologie. De SoundLink Bluetooth gebruikt uiteraard Bluetooth voor verbinding met mobiele apparaten.

De Bose SoundLink Air is een draadloze speaker met AirPlay functionaliteit, de SoundLink Air speelt muziek af die draadloos gestreamed wordt vanaf iOS-apparaten zoals de iPhone, iPad en iPod touch. De speaker kan worden bediend met een infrarood afstandsbediening en bevat een aux poort voor ondersteuning van andere niet iOS-apparaten. Een afbeelding van de Bose SoundLink Air is te vinden boven dit artikel.

Bose SoundLink Bluetooth II

De Bose SoundLink Bluetooth II is de opvolger van de Bose SoundLink Bluetooth. Met de Bose SoundLink Bluetooth II is het mogelijk om muziek te streamen van alle mobiele apparaten die ondersteuning bieden voor Bluetooth. De verschillen tussen de Bluetooth I en II is echter minimaal, volgens Bose is alleen het geluid flink verbeterd.

De SoundLink Bluetooth II heeft een adviesprijs van 299,95 euro en de SoundLink Air heeft een adviesprijs van 349,95 euro. Beide speakers zullen zeer binnenkort te koop zijn.