1 min

Het Chinese BoLoPad heeft een mockup gemaakt van de iPad Mini. Deze mockup is gebaseerd op sterke geruchten en lekken van Apple’s nieuwe tablet en geven een goed beeld van hoe de iPad Mini er waarschijnlijk uit zal komen te zien.

De afbeeldingen van de nieuwe iPad Mini zijn afkomstig van de Chinese website BoLoPad. Op één van de afbeeldingen zien we de achterkant van de iPad Mini. Op de achterzijde van de tablet is een camera zichtbaar, die zich onder de aan/uit knop bevindt. Ook is er een klein gat zichtbaar in het midden, waar dit voor dient is onbekend, maar het zou een microfoon kunnen zijn.


Op een andere afbeelding is de voorzijde van het apparaat zichtbaar. De voorzijde is net als bij andere iPads gemaakt van glas, daarachter bevindt zich bij deze mockup een papieren afbeelding van hoe iOS er uiteindelijk uit zou moeten zien op de iPad Mini. Opvallend is de bezel rondom het scherm, welke aan de zijkanten aanzienlijk dunner is dan bij de huidige iPad.

Onderop het toestel is een Lightning-connector terug te vinden. Deze aansluiting is voor het eerst op de iPhone 5 gemonteerd, maar zal ook op de komende reeks iPod’s worden geplaatst. Dat een nieuwe versie van de iPad ook met deze aansluiting wordt uitgevoerd lijkt zeer aannemelijk.