De Chinese website digi.163 heeft foto’s getoond waarop de achterzijde van de behuizing van de aankomende iPad mini te zien zou zijn. Net als bij de vorige iPad’s heeft ook de iPad mini een aluminium design, alleen dan met een nieuwe 9-pins connector.

Uit de foto’s kan worden opgemaakt dat de iPad mini twee luidsprekers aan de onderkant heeft en op de achterkant is het Apple logo te zien, maar ook een opening voor een camera.

De laatste tijd zijn er verschillende vermeende foto’s van de iPad mini uitgelekt. Deze komen grotendeels overeen met de nieuwste gelekte foto’s. Alleen, zoals een Apple insider ook al opmerkte, zit de hoofdtelefooningang nu bovenop het toestel, in plaats van onderop, zoals op eerder gelekte foto’s. Apple wil daarnaast zelf uiteraard ook niks kwijt over de nieuwe iPad, daarom is het niet na te gaan of de gelekte foto’s prototypes of concepten zijn.

Bronnen melden dat er volgende maand meer informatie naar buiten gebracht zal worden. Deze bronnen melden ook dat het apparaat een 7.85-inch scherm zal krijgen.