Het ziet er naar uit dat Samsung’s Galaxy S III mini op zeer korte termijn in de winkels zal verschijnen. Het Zuid-Koreaanse bedrijf, dat steeds beter wordt in het bewaren van geheimen rond aankomende producten, heeft vanuit een Duitse locatie uitnodigingen verstuurd voor een persevenement op 11 oktober.

Op de uitnodiging staat een interessante zinsnede: "So gross kann Klein sein". Dit kan op allerlei kryptische manieren opgepakt worden, maar hier gaan we er vanuit dat "zo groots kan klein zijn" of "zo groot kan klein zijn" bedoeld wordt. En alleen door deze zinsnede zijn er heel wat mensen die nu overtuigd zijn dat dit “de uitnodiging” voor de lancering van de Galaxy S III mini moet zijn.

De eerste geruchten over deze Galaxy-smartphone verschenen in augustus. Samsung heeft al die tijd weten te voorkomen dat specificaties over de kleine versie van de S IIII niet uitlekten. Toch zijn er wel enkele websites die hun vingers er wel aan wilden branden, door te vermelden dat dit apparaat een 4-inch WVGA-scherm en een 1 GHz. dualcore-processor zou hebben.