1 min

Vorige week kondigde Microsoft al aan een aantal updates in de planning te hebben voor een aantal van zijn standaard meegeleverde Windows 8-applicaties. Deze updates zijn nu beschikbaar gesteld. Ook heeft Microsoft een update voor Internet Explorer 10 en Flash de deur uit gedaan.

Microsoft heeft zijn SkyDrive-applicatie van een update voorzien, vanaf nu is het mogelijk om de dienst te doorzoeken, kunnen bestanden en mappen hernoemd en verplaatst worden, verschijnt een handleiding wanneer je voor het eerst de SkyDrive-app opstart en is het vanaf nu mogelijk om een gepersonaliseerde sorteer-optie in te stellen.

De Mail-, Calendar-, People- en Messaging-applicaties bevatten nu IMAP-ondersteuning, het accepteren en afwijzen van verzoeken in e-mail, verbeterde zoekfunctionaliteit, zoeken naar een contactpersoon binnen de Messaging-applicatie, het updaten van de accountfoto en een nieuwe manier om je inbox te bekijken.

Maps krijgt een Birds Eye View, verbeterde navigatie en layout, meer mogelijkheden tot personaliseren en integratie met Bing- en Travel-applicaties

Internet Explorer 10 krijgt een update in de vorm van de laatste versie van Flash, tot voor kort kwam deze browser nog met een sterk verouderde versie van Adobe’s software. Microsoft laat weten dat vanaf heden de updates van Flash gelijk zullen lopen aan wanneer andere platformen ook een Flash-update krijgen.