AllThingsD lijkt er heilig van overtuigd dat de iPad Mini op 23 oktober aangekondigd zal worden tijdens een evenement dat alleen bijgewoond kan worden met een uitnodiging. Dat recente geruchten over een uitnodiging op 10 oktober niet waar bleken kwam voor hen niet als een schok.

Volgens geruchten zou 10 oktober de dag zijn waarop Apple uitnodigingen zou gaan versturen voor een evenement omtrent de iPad Mini, dit bleek uiteindelijk niet waar. Vervolgens gaan er geruchten over een mogelijke vertraging in het uitbrengen van de iPad Mini vanwege problemen bij de productie. AllThingsD stelt dat dit ook niet het geval is, zij zijn er al sinds augustus van overtuigd dat er een speciaal evenement zal plaats vinden op 23 oktober, deze wordt gehouden voor personen die een uitnodiging ontvangen van Apple en op dit evenement zou de iPad Mini aangekondigd gaan worden.

De bronnen van AllThingsD wilden niet zeggen waar het evenement plaats zal vinden maar verwacht wordt dat het Apple’s Town Hall Auditorium zal zijn. Deze locatie werd eerder ook al gebruikt voor het aankondigingen van de MacBook Air en de iPhone 4S. Over ruim een week zullen we weten of AllThingsD gelijk heeft.