1 min

De Asus Vivo Tab RT, eerder nog bekend onder de naam Tablet 600, is nu in de voorverkoop gegaan bij een aantal Amerikaanse webshops. Onder andere Staples, NewEgg, TigerDirect en FutureShop bieden de mogelijkheid om de tablet van Asus in de voorverkoop te bestellen. De tablet is verkrijgbaar vanaf 599 dollar.

Voor de prijs van 599 dollar krijg je alleen de Asus Vivo Tab RT, wil je ook het bijbehorende docking station met toetsenbord en verdubbeling van de batterijduur dan dient hiervoor 200 dollar meer betaald te worden. TigerDirect biedt een bundel aan met het dock en de tablet voor 799.99 dollar. Staples geeft daarentegen korting op het dock en biedt deze los aan voor 169,99 dollar. NewEgg stelt dat de tablet vanaf 26 oktober is te verkrijgen maar het Canadese FutureShop verwacht dat de Asus Vivo Tab RT pas rond 2 november leverbaar zal zijn.

Hoewel de Europese prijzen en beschikbaarheid nog niet is bekendgemaakt door Asus gaan we er vanuit dat de Viva Tab RT ook in november in ons land beschikbaar zal komen. Waarschijnlijk gaat zal de tablet hier vanaf 579 euro of 599 euro beschikbaar komen.

De Asus Vivo Tab RT beschikt over een NVIDIA Tegra 3 processor, een 10,1 inch 1366 x 768 IPS scherm, 2 GB RAM-geheugen en een 32 GB SSD. Verder komt de Vivo Tab RT met een 2 Megapixel camera aan de voorzijde, een 8 Megapixel camera aan de achterzijde en Wi-Fi, NFC en Bluetooth 4.0 connectiviteit.