2min Devices

Europese prijzen Microsoft Surface-tablet bekend

Microsoft heeft enkele details rondom de Europese lancering van de Surface-tablet bekendgemaakt. Het wordt in eerste instantie in 8 landen mogelijk om de tablet voor te bestellen. Tot deze landen behoren onder andere Frankrijk en Duitsland. De officiële verkoop start op 26 oktober, maar Nederland zal langer geduld moeten hebben.

De Microsoft Surface-tablet zal in varianten met 32GB en 64GB op de markt verschijnen, waarbij de versie met 32GB geen Touch Cover meegeleverd zal krijgen, de 64GB-variant wel. De prijs van de 32GB Surface-tablet zal 479 euro bedragen, de prijs van de 64GB-variant inclusief Touch Cover zal 679 euro bedragen. Overigens is er wel een mogelijkheid om voor 579 euro de 32GB-variant met Touch Cover te kopen en ook kan een losse Touch Cover gekocht worden voor 129 euro.

Europese prijzen Microsoft Surface-tablet bekend

De Microsoft Surface-tablet komt met een 10.6 inch scherm en draait op Windows RT. Het apparaat heeft een dikte van 9.3mm en weegt zo’n 680 gram. De Touch Covers komen in de kleuren wit, rood, zwart, blauw, en paars op de markt.

De Microsoft Surface-tablet zal vanaf 26 oktober beschikbaar zijn in Duitsland en Frankrijk. Voor Nederland is tot op heden geen lanceerdatum bekend, verwacht wordt dat Nederland kort na de lancering zal volgen voor vergelijkbare prijzen.

Bron:The Verge