1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Er zijn foto’s gelekt van de MacBook Pro met een 13 inch retina-scherm, welke naar verwachting morgen wordt aangekondigd door Apple. Aan de hand van de foto’s vallen verschillende zaken af te leiden, zoals dat de kleinere MacBook Pro een HDMI-poort, twee USB 3.0-poorten en twee Thunderbolt-poorten zal bevatten, net als de grote broer van 15 inch.

Doordat de MacBook Pro ook met Windows 7 te zien is, kan worden opgemaakt dat de resolutie van het scherm 2560 bij 1600 pixels zal bedragen. Dit is een verviervoudiging van de resolutie van de huidige 13 inch MacBook Pro.

Verder is te zien dat de speakers waarschijnlijk geslachtofferd worden bij het kleiner maken van het systeem. Deze zullen zodoende niet het toetsenbord flankeren zoals bij de 15 inch-versie, maar een andere lokatie toegewezen krijgen.

Naar verwachting wordt de retina MacBook Pro morgen aangekondigd door Apple. De verwachtte prijs van deze laptop zal tussen de 1599 en 1699 dollar liggen in de Verenigde Staten. In Europa kunnen we het dollarteken waarschijnlijk vervangen voor een Euro-teken, of zelfs nog iets bij de prijs optellen.