Creatieve mensen staan open voor nieuwe dingen. Wat gebeurt er in de wereld en hoe kan ik dat gebruiken om anderen te inspireren? Te ontroeren, aan het denken te zetten? Vrijheid is dan ook een groot goed voor iemand met een creatief brein.

Wij begrijpen dat

Je zou het misschien niet zeggen van een specialist in zorgverzekeringen, maar wij begrijpen die hang naar vrijheid. Die behoefte aan een eigen koers. Dat verlangen hebben we zelf namelijk ook. En dus doen we er alles aan om onze verzekeringen zo flexibel mogelijk te maken. Zo kun je bij ons zelf kiezen naar welke dokter of ziekenhuis je gaat en welk merk medicijn je wilt gebruiken. En dat allemaal zonder medische selectie. Dat is pas echt een vrije keuze.

Midden in de sector

Ons hart ligt al ruim zestig jaar bij de media en creatieve sector met hun 220.000 filmmakers, artdirectors, copywriters, journalisten, mediamensen, marketeers en andere paradijsvogels. Om ons werk goed te kunnen doen, staan we met twee benen in de maatschappij en stellen we ons net zo open voor nieuwe dingen als onze klanten. Zo zijn we in de afgelopen maanden een zoektocht gestart naar een talent dat ons een (social)mediastem kan geven, uitdraagt waar wij voor staan en ons op de hoogte houdt van wat er speelt bij mensen in de media en creatieve sector. Zij heet Penelope.

Volg Penelope

Penelope is een creatieve vrouw van de wereld, die haar voelsprieten 24/7 uit heeft staan op zoek naar de laatste ontwikkelingen. Volg je haar, dan volg je creatief Nederland. Ze kijkt, ziet, reageert en geniet van al het moois dat dit vrije leven ons biedt. Daarna deelt ze het met de wereld. En met ons, zodat we beter kunnen inspelen op jouw wensen. En er voor jou meer te kiezen valt. Volg haar via ikbenpenelope.nl en @ikbenpenelope.

PNOzorg. Zorg voor creatief Nederland.