1 min

In juni kondigde Phill Schiller de nieuwe Apple MacBook Pro met Retina-scherm aan, toen liet hij ook weten dat Adobe beloofd had om zijn applicaties te optimaliseren voor de hoge resolutie van het scherm. Gisteren was het dan eindelijk zo ver, Adobe bracht de officiële Retina-update voor zowel Photoshop als Illustrator uit.

Geruime tijd moesten eigenaren van een MacBook Pro met Retina-scherm het doen met de geruststelling van Phill Schiller dat er in de toekomst een versie van Photoshop zou gaan komen die geoptimaliseerd zou zijn voor de hoge resolutie van het Retina-scherm. Deze update zou gelanceerd worden wanneer hij af was, blijkbaar is dat na 6 maanden dan eindelijk het geval.

De update voor zowel Photoshop als Illustrator CS6 is vanaf nu te downloaden voor zowel eigenaren van de standaardversie van Creative Suite 6, als de abonnees van de Creative Clouds-dienst van Adobe. Het downloaden van de update gebeurt door Illustrator of Photoshop op te starten en op Help en Updates.. te drukken, waarna de Adobe Application Manager opstart en updates zal vinden.