1 min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Volgens het Chinese ePrice zal Sony tijdens de aankomende CES in Las Vegas Xperia-telefoon met een een quad-core processor presenteren. Naar verluidt zal de telefoon daarnaast een 5 inch scherm met 1080p-resolutie bevatten.

De smartphone zal waarschijnlijk eveneens beschikken over een camera met een resolutie van 13 megapixel. De processor is een Qualcomm Snapdragon S4 quad-core processor met een bijbehorende Adreno S4 GPU, 2GB aan werkgeheugen en de Xperia-telefoon bevat een microSD-poort. Volgens geruchten zal de telefoon de naam Xperia Z krijgen.

Apparaten die getoond worden op de CES komen meestal pas later, soms pas in het najaar, daadwerkelijk uit. Mocht Sony met deze telefoon de concurrentiestrijd met de Nexus 4 en Droid DNA aan willen gaan, dan zou het Japanse bedrijf op moeten schieten, omdat deze laatst genoemde apparaten al in de herfst van 2012 uitkwamen.

ePrice meent dat de telefoon van Sony al op 15 januari 2013 uit gaat komen, slechts enkele dagen na afloop van de CES-beurs dus.