1 min Devices

‘Samsung Galaxy S IV op 15 april in de winkel’

Sammobile heeft vandaag bekend gemaakt nieuwe informatie te hebben bemachtigd over het toekomstige vlaggenschip van Samsung, de nieuwe Samsung Galaxy S IV. Volgens Sammobile zal dit apparaat vanaf 15 april in de winkels liggen.

Naast de nieuwe informatie over de lancering van de Samsung Galaxy S IV, weet Sammobile ook nog een ander gerucht te bevestigen. De smartphone zal een 2600 mAh batterij bevatten, welke draadloos op te laden is. Samsung zou een los dock en een verwisselbare achterkant gaan leveren voor deze functionaliteit. Deze draadloze oplaadset zal een paar weken na de lancering van de Galaxy S IV beschikbaar komen. De Samsung Galaxy S III is op een zelfde manier eveneens draadloos op te laden. Waar Sammobile ook met zekerheid over durft te spreken, is dat het toestel geleverd zal worden in een zwarte en een witte variant.

Voor de rest weet Sammobile de specificaties van de Samsung Galaxy S IV nog niet met zekerheid te noemen, de geruchten spreken van een Exynos 5 Octa-processor, 2GB werkgeheugen, een 13 megapixel camera aan de achterzijde, een 2 megapixel camera aan de voorzijde en de telefoon draait op Android 4.2.1.

Bron:SamMobile