1 min

Eerder deze week schreven we nog over de problemen die gebruikers ondervonden bij het updaten van applicaties in Windows RT, kort nadat er een firmware-update was geïnstalleerd. Volgens Mary Jo Foley van ZDNet is Microsoft druk bezig met een oplossing voor het probleem.

Volgens Foley zal Microsoft binnen twee weken een patch uitbrengen, om de problemen omtrent het updaten van applicaties op te lossen. Foley kreeg onderstaande stelling los van Microsoft:

"Een aantal Windows RT-klanten ondervindt problemen bij het installeren van updates, om specifiek te zijn gaat het hier om Windows RT-apparaten die in standbymodus terecht komen tijdens het downloaden van updates van Windows Update. Hierdoor wordt de verbinding verbroken. We bieden onze excuses aan voor enige ongemakken die dit veroorzaakt kan hebben en werken hard aan een oplossing; We verwachten het probleem in de eerste week van februari op te lossen."

De firmware-update die vermoedelijk de oorzaak zou zijn van alle problemen, werd op 8 januari uitgebracht. De eerste klachten verschenen enkele dagen na deze update.