1 min Devices

Google updatet YouTube Capture en Google Currents

Google heeft een tweetal updates uitgebracht voor iOS-applicaties. Het betreft hier een update voor zowel YouTube Capture als Google Currents. YouTube Capture krijgt in versie 1.1 de mogelijkheid om 1080p-video’s te uploaden, Google Currents krijgt een aantal interface-upgrades.

De nieuwe update voor YouTube Capture biedt de gebruiker de mogelijkheid om 1080p-video’s te uploaden, maar ook verbeterde synchronisatie van audio, gedetailleerde feedback bij het uploaden en een grote lijst aan bugfixes en verbeteringen in de stabiliteit. Verder is het vanaf nu ook mogelijk om de geüploade video’s te delen via sociale netwerken.

Voor Google Currents brengt de update een aantal verbeteringen aan in de gebruikersinterface van de applicatie waarmee bladen gelezen kunnen worden. Een nieuwe sidebar laat je edities sorteren per categorie en de toevoeging van nieuwe besturingselementen stelt de gebruiker in staat om verticaal te vegen om edities te scannen, een horizontale veeg opent de volgende editie in een lijst.

Bron:Engadget