1 min

Tags in dit artikel

, , , , , ,

Op het moment zijn er al vele all-in-ones die op Windows 8 draaien aangekondigd, maar allen zijn ze gericht op thuisgebruik of zakelijk gebruik. MSI pakt het anders aan en presenteert vandaag een systeem dat op de hardcore gamer gericht is.

De MSI AG2712 is te bewonderen op de CeBIT-beurs in Duitsland. De PC beschikt over een (optioneel aanraakgevoelig) ontspiegeld scherm van 27 inch. De consument mag kiezen tussen een Intel Ivy Bridge Core i5- of Core i7-processor. Voor het grafische geweld is voorzien in een Nvidia GeForce 670X-videokaart.

Voor de connectiviteit van de AG2712 wordt voorzien van twee USB 3.0-poorten aan de zijkant, aan de achterkant vind je er nog twee, plus twee USB 2.0-poorten. MSI voorziet ook in een kaartlezer, WiFi en een optische drive.

Mocht één scherm niet voldoende zijn, dan kan je middels twee HDMI-poorten nog een extern scherm aansluiten. De tweede poort kan gebruikt worden voor het aansluiten van een extern apparaat zoals een spelcomputer.

Wat de MSI AG2712 moet kosten is nog onduidelijk, net als wanneer we de all-in-one in de winkelrekken kunnen verwachten.