1 min Devices

‘Samsung Galaxy S IV krijgt 3D-camera’

Een nieuwe publicatie beweert dat Samsung de nieuwe Galaxy S IV voorziet van een 3D-camera, waarmee afbeeldingen en video in drie dimensies kunnen worden vastgelegd. De bron baseert dat op de vondst van een recentelijk ontdekt handelsmerk, ingediend door het bedrijf.

Tot de officiële introductie van de Galaxy S IV die aankomende donderdag zal plaatsvinden, blijft het niet meer dan speculatie, maar de laatste geruchten spreken over een 3D-camera op het nieuwe vlaggenschip van Samsung. Als de aanvraag voor het handelsmerk goed is gelezen, zou het bedrijf de technologie toepassen op alle toekomstige high-end-tablets, -telefoons, -camera’s en -televisies. De datum waarop het handelsmerk is ingediend loopt in dezelfde lijn met de introductie van de nieuwe smartphone, wat wijst naar het debuut van de 3D-camera op 14 maart.

Nog een paar nachtjes slapen en we weten wat ons te wachten staat. Tot die tijd wordt de spanning opgevoerd met de laatste teaser, gelekte afbeeldingen en geclaimde specificaties.

Bron:Patentbolt