2min Devices

Samsung geeft foto en video over Galaxy S IV uit

Samsung probeert de spanning in aanloop naar het Unpacked-evenement later deze week vast te houden door nieuwe opwarmertjes de wereld in te slingeren. Het Koreaanse bedrijf publiceerde vannacht een foto en een tweede teaser over het aankomende vlaggenschip. De aankondiging zal op 14 maart volgen.

Op de foto is het silhouet van de Galaxy S IV te zien. Althans, dat is de algemene gedachte. Het ontwerp lijkt als twee druppels water op het uiterlijk van de Galaxy S III en het zou kunnen zijn dat Samsung de fans op het verkeerde spoor probeert te zetten. Gisteren lekten echter foto’s uit van de Galaxy S IV, waarop eveneens duidelijk te zien is dat het uiterlijk grotendeels hetzelfde is.

Naast de foto werd ook een tweede teaser over het Unpacked-evenement uitgegeven. In deze video maakt het jongetje uit de eerste teaser opnieuw zijn opwachting. Hij komt thuis met de doos die hij in de eerste teaser in ontvangst nam en is zeer te spreken over de inhoud, maar laat opnieuw niks concreets zien. Tijdens de video zit Jeremy zich te goed te doen aan een Oreo, wat er op kan wijzen dat de smartphone in zwart en wit zal worden uitgevoerd. Het is te verwachten dat Jeremy ook bij de presentatie van de Galaxy S IV een rol zal spelen.