1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

De verscheping van HTC’s nieuwe vlaggenschip, de HTC One, is uitgesteld tot eind maart en in sommige markten tot begin april. Dat schrijft een winkel in een blog voor klanten. Eerdere geruchten van leveringsproblemen lijken hiermee bevestigd.

Vorige week sijpelden geruchten naar buiten dat de levering van de HTC One vertraging op zou lopen door een tekort aan Ultrapixel-camera’s. De originele lanceerdatum was op 15 maart vastgesteld. "We zijn vandaag officieel benaderd door HTC dat de levering in het Verenigd Koninkrijk is uitgesteld tot 29 maart," zo leest de blog.

HTC bevestigt de leveringsproblemen, maar noemt geen exacte datums waarop we de One kunnen verwachten. In delen van Duitsland zou het model wel op tijd beschikbaar zijn. "We vervullen pre-orders eind maart in sommige markten en verbreden beschikbaarheid in aanloop naar april," laat HTC in een statement weten.

De lichte vertraging kan nog parten gaan spelen, nu het debuut van de HTC One is verplaatst tot ver na de presentatie van Samsung’s Galaxy S IV.