1 min

Wat betreft het uiterlijk zal de volgende iPhone waarschijnlijk niet veel verschillen van de iPhone 5, maar intern zal Apple de nodige dingen aanpassen, zo verwacht Boy Genius Reports. Op basis van uitgelekte onderdelen lijkt het alsof Apple intern ruimte maakt voor nieuwe componenten. Ook zou Apple’s nieuwe vlaggenschip mogelijk in meer kleuren worden uitgevoerd.

Een van de nieuwe onderdelen die men in de iPhone 5S verwacht te zien is een vingerafdrukscanner waarmee de identiteit van de gebruiker kan worden vastgesteld. Natuurlijk zullen er naar verwachting zoals gebruikelijk wijzigingen aan hardware worden doorgevoerd, zoals een betere processor, GPU en camera. Dit zijn wijzigingen die we bij elke nieuwe iteratie terug zien komen.


Aan de hand van een foto van uitgelekte onderdelen van de volgende iPhone weet Boy Genius Reports ook op te tekenen dat de iPhone 5S in meerdere kleuren zal verschijnen. De foto toont twee simkaarthouders, één heeft de gebruikelijke grafietkleur waarin de iPhone 5 ook is uitgevoerd, maar de andere houder heeft een goud/beige-kleur wat erop duidt dat er dit keer meer in de pijpleiding zit dan alleen zwart en wit/zilver.

Zie de galerij bij dit artikel voor meer afbeeldingen van uitgelekte onderdelen. De nieuwe iPhone wordt verwacht in de zomer of herfst van dit jaar.