Vanmorgen meldde Techzine nog dat er een foto van de sim-tray van de iPhone 5S in een nieuwe kleur was uitgelekt. Later op dezelfde dag kunnen we al melding maken van veel meer foto’s waarop de behuizing te zien is. De kleuren van de twee verschillende lekken komen met elkaar overeen.

Het verschil met de zwarte iPhone 5S is niet wereldveranderend, maar er is wel degelijk sprake van een nieuwe kleur. De iPhone 5S lijkt daarmee in minimaal vier kleuren op de markt komen. Daarvan zijn champagnegoud en staalgrijs de nieuwe varianten, naast de huidige witte en zwarte versies.

De foto’s zijn opnieuw afkomstig van Sonny Dickson, een Australische blogger die in het verleden al regelmatig foto’s van nieuwe Apple-producten wist te verspreiden. Meer afbeeldingen vind je in een galerij op de website van Dickson.

Naar verwachting presenteert Apple de iPhone 5S op 10 september aanstaande tijdens een nog onbevestigde persbijeenkomst. Ook komt het Amerikaanse bedrijf dan met een goedkopere variant die waarschijnlijk iPhone 5C moet heten.