De Kazachstaanse afdeling van Samsung heeft per abuis het bestaan van drie nog onaangekondigde apparaten bevestigd. Het gaat om de Samsung Galaxy Tab 3 10.1, Galaxy Note III en Galaxy S4 Zoom.

Van alle drie de apparaten wisten we al vrijwel zeker dat ze op enig moment aangekondigd zouden worden. Samsung organiseert op 20 juni een evenement waar in ieder geval één nieuw apparaat uit de Galaxy-reeks uit de doeken wordt gedaan, maar wellicht staan alle gelekte apparaten op de planning. De Galaxy Note III wordt echter pas op de IFA 2013-beurs in Berlijn verwacht.

De Kazachstaanse afdeling van Samsung lekt van tevoren alvast de typenummers van de drie apparaten. De Galaxy Note III krijgt typenummer N9000, de Galaxy Tab 3 10.1 staat ook bekend als GT-P5200 en de Galaxy S4 Zoom krijgt de aanduiding GT-I9192.

Opvallend genoeg vinden we een andere verwachte variatie op de Samsung Galaxy S4 (review) niet terug in de lijst. Van de geruchtmakende Galaxy S4 Active wordt geen melding gemaakt. Deze smartphone wordt naar verluidt voorzien van een water- en stofdichte behuizing.