1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Motorola heeft een poster vrijgegeven waarop staat vermeld dat gebruikers de Moto X zelf kunnen ontwerpen. Daarmee zou de smartphone net zo uniek als zijn gebruiker moeten worden. Hoever de mate van aanpasbaarheid zal zijn blijft onduidelijk.

De kop van de poster luidt "De eerste smartphone die is ontworpen, ontwikkeld en in elkaar gezet in de Verenigde Staten komt eraan". Er staat verder te lezen dat gebruikers de telefoon zelf kunnen ontwerpen."Sommigen zeiden dat het niet mogelijk was. Maar wij zijn niet zomaar een bedrijf. Niets dat zo boeiend is komt zomaar uit de lucht vallen." Motorola benadrukt ook dat de Moto X de eerste smartphone is die in de Verenigde Staten wordt gemaakt.

Het patriottisme en de zelfverheerlijking spatten van de poster af, maar wat ook blijft hangen is dat de telefoon door gebruikers te ontwerpen is: "De eerste smartphone die je zelf kunt ontwerpen. Want vandaag de dag zou je de vrijheid moeten hebben om de elementen uit je leven net zo uniek te maken als jezelf bent."

De Moto X wordt later dit jaar verwacht, tegen die tijd zal duidelijk worden wat Motorola precies in gedachten heeft. De poster zie je hieronder.

Klik op de poster om deze groter weer te geven