2min Devices

‘Twee nieuwe Nokia- en HTC-smartphones uitgelekt’

Op een uitgelekte lijst van de Duitse telecomoperator O2 zijn in totaal vier toestellen te vinden die officieel nog niet zijn aangekondigd. Het gaat om twee toestellen van Nokia en twee toestellen van HTC. Er gingen al wel langer geruchten maar nu duiken ze inmiddels ook al op bij de telecomoperators, wat duidt op een redelijk snelle introductie.

Op de lijst vinden we onder meer de HTC One Mini terug, een toestel waar inmiddels ook al foto’s van zijn uitgelekt. Dit toestel is dan ook niet heel verbazend, wel de HTC One Max, een ander toestel wat naar verluidt een scherm krijgt van 5,9 inch en dus groter zal zijn dan de normale HTC One. De HTC One Max is een zogenaamde phablet en moet de concurrentie aan gaan met de phablets van andere fabrikanten, zoals de Galaxy Note II (review) van Samsung, de Asus Fonepad (review) en de Sony Xperia Z Ultra.

‘Twee nieuwe Nokia- en HTC-smartphones uitgelekt’

Ook van de hand van Nokia zijn er twee toestellen op de lijst te vinden. Een toestel met de codenaam EROS en een met de codenaam Mars. We vermoeden dat EROS een typfout is aangezien er al tijden geruchten gaan over de Nokia Lumia EOS, een smarphone die zou beschikken over de Pureview lens en een camera van 41 megapixel. Verwacht wordt dat dit toestel volgende week in New York zal worden gepresenteerd. Het andere toestel is de Lumia Mars, hierover is eigenlijk nog niets bekend.

Wat wel noemenswaardig is, is dat deze lijst is uitgelekt bij een Duitse telecomoperator, namelijk O2. We achten de kans daarmee dan ook een stuk groter dat alle vier deze toestellen uiteindelijk ook in de Benelux zullen verschijnen. Wanneer de toestellen zullen worden aangekondigd of zullen verschijnen is onduidelijk, beide bedrijven reageren niet op geruchten. Mogelijk presenteert Nokia volgende week op11 juli in New York de nieuwe toestellen.

Bron:Mobiflip