Afbeeldingen van een Windows RT-tablet van Nokia zijn op het web beland. De tablet zal echter nooit in de winkelschappen komen te liggen, de Finse fabrikant heeft deze namelijk geschrapt. Wel zou er gewerkt worden aan een Windows 8-tablet. De afbeeldingen zijn afkomstig van een Koreaan die de tablet cadeau kreeg van een Nokia-medewerker.

Nokia besloot om de Windows RT-tablet te schrappen, ten faveure van de ontwikkeling van een tablet met Windows 8. De geschrapte tablet heeft een scherm van ongeveer 10 inch, LTE-ondersteuning en ook USB- en HDMI-poorten. Het systeem zou draaien op de Tegra 3-SoC van Nvidia. De invloed van Microsoft lijkt ook zichtbaar, de tablet heeft een magnetische aansluiting voor de acculader, zoals we ook bij de Surface-tablets zien.

Nokia heeft er nooit een geheim van gemaakt dat het geïnteresseerd is in de tabletmarkt, maar vooralsnog kwam het nooit tot een werkelijke introductie. Het prototype van deze Windows RT-tablet is het meest concrete bewijs dat er tot nog toe is geweest.