1 min

Tags in dit artikel

, , ,

LG heeft in een tweede uitnodiging bevestigd dat het op 7 augustus een nieuw toestel, de G2, gaat onthullen. In de uitnodiging is ook de voorkant van het toestel te zien, maar dat is helaas nog nietszeggend.

Eerder werd al een uitnodiging voor het evenement verstuurd met de tekst ‘Great 2 Have You!’, wat dus betekent dat we op 7 augustus de LG G2 kunnen verwachten. In de uitnodiging die nu is verstuurd zien we een foto van de smartphone.

Deelnemers aan de persconferentie kunnen de LG G2 ‘ervaren’, waardoor definitief bevestigd wordt dat we die nieuwe smartphone kunnen verwachten.

Eerder werd al duidelijk dat LG niet langer het Optimus-merk zal voeren voor zijn high-endsmartphones. Naast de nieuwe G-telefoons zullen er ook telefoons onder het Vu-merk worden uitgebracht.

De LG G2 heeft naar verluidt een afwijkende knoppenindeling die nodig is omdat het apparaat zeer dun is. Hierdoor is er geen plek op de randen voor de normale plaatsing van de knoppen. Daarnaast zouden volgens sommigen de knoppen meer doen dan alleen het toestel aan/uit zetten en het volume aanpassen.

Volgens verdere lekken zal de LG G2 een 5,2 inch scherm hebben, evenals een Qualcomm Snapdragon 800 2,2 GHz met 2 GB RAM. Verder zou er een 13 megapixelcamera aanwezig zijn met Android 4.2.2 Jelly Bean.