2min

Tags in dit artikel

, , , ,

Vanavond is de presentatie van de LG G2 in New York, het nieuwe vlaggenschip van LG, maar eigenlijk valt er niet heel veel meer te presenteren, aangezien alles al is uitgelekt. Vandaag heeft de Twitter-gebruiker evleaks twee foto’s gedeeld van de nieuwe LG G2. De specificaties waren al eerder duidelijk.

De nieuwe LG G2 is het nieuwe vlaggenschip van LG en zal vanavond officieel worden gepresenteerd. Erg veel twijfels zijn er niet meer over dit toestel. Zowel het uiterlijk als de specificaties zijn grotendeels uitgelekt, hopelijk heeft LG nog wat verassingen in petto. Op bovenstaande en onderstaande foto is de LG G2 te bewonderen.

Wat betreft de specificaties gaan we uit van een 5,2 inch Tru HD IPS LCD-scherm met een schermresolutie van 1080×1920 pixels (Full HD), Het scherm zou verder voorzien zijn van Corning Gorilla Glass 3. Het toestel wordt aangedreven door een Snapdragon 800 quadcore processor met hoogstwaarschijnlijk een kloksnelheid van 2,3 GHz met een Adreno 330 GPU. Het toestel beschikt over 2GB aan werkgeheugen en 32GB aan opslagcapaciteit, welke niet uitbreidbaar is. Volgens bronnen zal het toestel verschijnen met Android 4.2.2 Jelly Bean. Ook zal het toestel beschikken over 4G.

Het slechte nieuws vanavond zal waarschijnlijk zijn dat het toestel eerst wordt geïntroduceerd in een kleine groep landen en dat de Benelux pas ergens in het vierde kwartaal of begin volgend jaar volgt. LG heeft de laatste twee vlaggenschepen ook eerst elders in de wereld gelanceerd, waarna de toestellen pas een maand of 5 a 6 later in de Benelux beschikbaar kwamen.