1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Marcus Frost, medewerker van Motorola, geeft aan dat het bedrijf aan het overwegen is om de Moto X ook in de EMEA-regio uit te brengen. De EMEA-regio bestaat uit Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

De Moto X van Motorola komt mogelijk ook naar Europa. Dit werd aangegeven tijdens de lancering van de Moto G. Van de Moto G was direct duidelijk dat het toestel ook in de Benelux uitgebracht zal gaan worden, maar de Moto X is vooralsnog alleen in de Verenigde Staten uitgebracht.

"De ontvangst van de Moto X was fantastisch en we zijn continu bezig met het kijken naar de kansen in de EMEA-regio, dus houd het in de gaten," aldus Marcus Frost van Motorola. Motorola’s vice-president voor de EMEA-regio, Magnus Ahlqvist, wist te melden: "We zijn serieus over Europa en we willen een sterke propositie naar de markt brengen."

De Moto X is het vlaggenschip van Motorola. De meest interessante eigenschap is dat de consument het uiterlijk van de telefoon op verschillende gebieden naar eigen smaak kan aanpassen. Motorola biedt hier speciale software voor aan. Moto Maker, zoals de software heet, is uit te proberen op de website van Motorola.

Het toestel beschikt over een 4,7 inch-scherm met een resolutie van 1280 x 720 pixels. Daarnaast beschikt het toestel over een 1,7GHz dual-core processor, 10GB werkgeheugen, een 10 megapixel en een 2 megapixel camera en Android 4.2 Jelly Bean. Er is een variant te koop met een opslagcapaciteit van 16- of 32GB.