Vandaag berichtte Samsung dat de Galaxy Note 3 zal worden uitgevoerd in enkele nieuwe kleurvarianten. De Zuid-Koreaanse fabrikant lijkt haar inspiratie te hebben gevonden in verschillende kleuren van wijn.

Om de Galaxy Note 3 (review) zoveel mogelijk aan de persoonlijke voorkeuren van de gebruiker aan te passen, heeft Samsung besloten de smartphone in enkele nieuwe kleuren uit te brengen. Dit meldde de Zuid-Koreaanse fabrikant vandaag in een persbericht.

Younghee Lee, het marketinghoofd van Samsung, verklaarde: "Bij Samsung Mobile begrijpen we dat onze klanten hun mobiele apparaten zien als een verlengstuk van hun persoonlijke stijl. We vinden het onze plicht om nieuwe mogelijkheden te bieden om dit uit te kunnen dragen. Door middel van deze nieuwe varianten van de Galaxy Note 3 bieden we onze trendsettende klanten de mogelijkheid om hun persoonlijkheid en smaak te laten zien, mede dankzij onze techniek."


De nieuwe kleurvarianten waarin de Galaxy Note 3 zal worden uitgebracht zijn Rose Gold White, Rose Gold Black en Merlot Red. De Rose Gold White-uitvoering is goudroze, met een witte afwerking, deze variant zal deze maand nog in China worden uitgebracht. De Rose Gold Black-uitvoering is goudroze, met een zwarte afwerking. De Merlot Red-uitvoering is geheel donkerrood.

Het is niet bekend waar en wanneer deze twee laatstgenoemde toestellen worden uitgebracht.

Lees meer