1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Gisteren heeft softwaregigant Microsoft bekendgemaakt dat de jaarlijkse Build-conferentie in 2014 zal plaatsvinden op 2 april. Dit zal Microsoft’s vierde speciale grote bijeenkomst voor ontwikkelaars worden.

In september 2011 organiseerde Microsoft voor het eerst een grootschalige conferentie. Een dergelijke bijeenkomst biedt de softwaregigant de kans om te laten zien waar het mee bezig is, waar het toe in staat is en wat er in de nabije toekomst verwacht kan worden. De komende Build-conferentie zal plaatsvinden van 2 tot en met 4 april 2014. Deze aankondiging van Microsoft verscheen voor korte tijd op de officiële blog, alvorens deze niet veel later weer werd verwijderd.

De overname van de hardware-afdeling van het Finse Nokia zal waarschijnlijk een grote rol gaan spelen op deze komende Build. Ook de Xbox One en de naderende updates voor Windows Phone 8 en Windows 8.1 (review) zullen waarschijnlijk behandeld worden. Tijdens de vorige Build die in juni van dit jaar plaatsvond stond voornamelijk de presentatie van Windows 8.1 centraal.

Geïnteresseerde ontwikkelaars zouden zich volgens de aankondiging vanaf 14 januari kunnen aanmelden.