Samsung is begonnen met het uitrollen van de update naar Android 4.4.2 KitKat voor de Galaxy Note 3. Vooralsnog lijkt de software-update enkel in Polen te zijn opgedoken.

Halverwege december ontstonden er al geruchten over het uitrollen van het mobiele besturingssysteem Android 4.4.2 KitKat (review). De Franse telecomaanbieder SFR meldde dat deze update voor de Samsung Galaxy Note 3 (review) en de Galaxy S4 (review). Hierbij zou de uitrol starten tussen eind januari en begin februari.

De website SamMobile wist echter vanmorgen te melden dat Samsung reeds met de update voor de Galaxy Note 3 is begonnen. In Polen is de update via de Kies-applicatie te verkrijgen. Het betreft hier enkel de variant van de Galaxy Note 3 die is uitgerust met een Snapdragon-chipset met de codenaam N9005. Deze versie is ook in de Benelux te koop.

Naar verwachting zal de update naar Android 4.4.2 de komende dagen en weken breder worden uitgerold. Op ons testtoestel op de redactie van Techzine is de update momenteel nog niet beschikbaar.