1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Samsung heeft een nieuwe teaser online geplaatst voor het Unpacked 5-evenement later deze maand in Barcelona. Op 24 februari zal Samsung waarschijnlijk de Galaxy S5 presenteren welke voorzien is van een nieuwe versie van TouchWiz, Samsung’s eigen skin over Android, welke een stuk lichter en simpeler zal zijn dan voorgaande versies.

Vorige week ontvingen we al de uitnodiging van het Unpacked 5-evenement, nu volgt een nieuwe teaser met daarin iconen van apps. De nieuwe iconen ogen simpel maar wel duidelijk, het lijkt erop dat Samsung zijn eigen TouchWiz-skin een flinke opknapbeurt heeft gegeven. Nu zijn er eerder al afbeeldingen uitgelekt van de nieuwe versie van TouchWiz, maar daarin waren deze iconen nog niet zichtbaar. Ook wijken ze een beetje af van de uitgelekte screenshots.

Wel heeft Samsung gezegd dat het meer terug wil naar de basis van Android en dat was in de uitgelekte screenshots ook goed te zien, maar deze iconen komen daar niet in terug. De vraag is dus welke kant Samsung op gaat en of Samsung alleen de eigen apps gaat voorzien van deze iconen of dat de aanpassingen breder zijn doorgevoerd. We hebben in elk geval iets om naar uit te kijken.

Eerder lekte de vermoedelijke specificaties van de Galaxy S5 al uit.