1 min

Er is opnieuw een screenshot uitgelekt van de Galaxy S5, hierin zijn de nieuwe iconen die gisteren door Samsung zelf in een teaser werden getoond te zien. De iconen lijken onderdeel uit te maken van het instellingen menu. Of de iconen ook als apps gaan terugkkomen in TouchWiz is nog onduidelijk.

In de toch wel enigzins vage screenshot is duidelijk te zien dat de iconen uit de teaser van Samsung ook hun weg naar het toestel hebben gevonden. In het instellingen menu heeft Samsung voor elk item een icoon geplaatst. Die iconen komen overeen met de iconen uit de teaser.

Nu de lancering van de Galaxy S5 snel dichterbij komt, duiken er ook steeds meer geruchten op en lekt er steeds meer materiaal uit. De Galaxy S5 wordt zeer hoogstwaarschijnlijk op 24 februari gepresenteerd in Barcelona tijdens de Mobile World Congress. Daarvoor hebben we inmiddels de uitnodiging ontvangen.

De Galaxy S5 krijgt een nieuwe versie van TouchWiz welke een stuk platter en rustiger moet worden dan voorgaande versies. Iets wat ook al was terug te zien in de Magazine UX op de nieuwe Android-tablets van Samsung. Gisteren werd bekend dat de Galaxy S5 waarschijnlijk iets breder, langer en dikker is dan de Galaxy S4.