1 min

Tags in dit artikel

, , , , , , ,

LG heeft gisterenavond een teaser gepubliceerd van een nieuw toestel, het gaat om een kleinere variant van de LG G2, waarschijnlijk een LG G2 mini. Wat de specificaties zullen zijn van deze kleine G2 is nog onduidelijk, op basis van de foto gokken we op een 4,7 inch scherm.

De laatste tijd zijn er regelmaat geruchten geweest over een LG G2 Pro, een toestel dat kleine verbeteringen kent ten opzichte van de LG G2. Of we de LG G2 Pro kunnen verwachten tijdens het Mobile World Congress is nog onduidelijk, een toestel wat we waarschijnlijk wel te zien krijgen is de LG G2 mini, als het toestel tenminste deze naam gaat dragen.

Het enige wat we op dit moment weten is dat LG een kleinere versie van de LG G2 heeft klaar staan. LG zou kunnen kiezen voor de strategie van Samsung en HTC, waarbij de kleinere versie ook minder goede specificaties heeft. LG zou echter ook kunnen kiezen voor de strategie van Sony, die bracht recent de Sony Xperia Z1 Compact uit, een toestel met dezelfde hoge specificaties als de Xperia Z!, maar met een minder groot scherm.

Details rond het nieuwe toestel van LG ontbreken nog, de foto zegt wel iets maar we zullen nog even moeten afwachten tot het Mobile World Congress voordat we het zeker weten.

Lees onze review van de LG G2.