1 min

Er zijn een aantal foto’s uitgelekt van een nieuwe iPhone. Hoewel er in de foto’s weinig referentie punten zijn, gaan wij ervanuit op basis van de knop en de camera uitsparring, dat de iPhone op deze foto’s groter is dan de iPhones die momenteel in de winkel liggen. Mogelijk gaat het in deze foto’s om de iPhone 6, het kan ook een prototype zijn dat nooit zijn weg naar de winkel zal vinden.

Apple lijkt te experimenteren met nieuwe iPhones met een groter scherm, dat is althans waar deze foto ons van doet overtuigen. Wij verwachten niet dat Apple op korte termijn met een nieuwe iPhone zal komen, daarom gaat het hoogstwaarschijnlijk om een prototype.

Er zijn in elk geval teveel foto’s gemaakt om te vermoeden dat het gaat om een photoshop, er is echt iemand die zijn hand heeft weten te leggen op een nieuwe iPhone. De tijd zal leren of dit model ooit in de winkels terecht gaat komen.

Wat opvalt aan de foto’s zijn de afgeronde hoeken en achterkant.Daarnaast valt op dat de bezels (rand rond het scherm) zo goed als verdwenen is. Apple lijkt zich ook te gaan mengen in de strijd om het toestel met de dunste bezel. Volgens recente geruchten zou de nieuwe iPhone op de markt komen in drie schermformaten of dat ook werkelijkheid gaat worden is onduidelijk, voorlopig is iedereen aangewezen op de huidige modellen.

Lees onze review van de iPhone 5S.

Lees onze review van de iPhone 5C.