Waar de foto’s precies vandaan komen kunnen wij je helaas niet vertellen, maar dat het hier gaat om de nieuwe iPhone 6, dat lijkt zo klaar als een klontje. De foto’s die vandaag zijn uitgelekt zijn en van hoge kwaliteit en zijn volledig in lijn met eerdere uitgelekte foto’s. Zo gaat de iPhone 6 er straks uit zien, in het wit en in het donkergrijs.

Wij zijn er eigenlijk wel zeker van, op deze foto’s is te zien hoe de volgende iPhone eruit gaat zien. De foto’s van vandaag zijn eindelijk eens van goede kwaliteit, helaas zien we op de foto’s nog slechts de behuizingen, er is nog geen hardware aan de binnenkant te vinden. Hierdoor zijn er ook geen foto’s van een werkende iPhone 6 te zien. Wel geeft het een goed beeld van het uiterlijk van de nieuwe iPhone en waar je straks mogelijk mee rond kan lopen. Oordeel zelf, is de nieuwe iPhone 6 mooier of minder mooi dan de huidige iPhone 5S.

De nieuwe iPhone 6 zal verschijnen in het wit en het donkergrijs. Het scherm lijkt op basis van een schatting en eerdere geruchten zo’n 4,7 inch te gaan worden. Al zijn er ook nog steeds geruchten over een extra versie van 5,5 inch. Verder zal Apple ongetwijfeld een nieuwe processor in de iPhone 6 stoppen die wederom sneller is dan zijn voorganger. Of Apple verder nog verrassingen in petto heeft blijft afwachten.

De foto’s zijn opgedoken op een website waar iedereen gratis afbeeldingen kan uploaden en werden gebruikt door een eBay-winkel, deze winkel heeft de afbeeldingen helaas ook voorzien van het watermerk. Waar de winkel de afbeeldingen vandaan heeft is onduidelijk.