2min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Het lijkt erop dat het Apple ditmaal opnieuw niet is gelukt om de nieuwe iPhone geheim te houden tot de officiële presentatie, die hoogstwaarschijnlijk op 9 september plaats zal vinden. TechRadar heeft foto’s online geplaatst van een iPhone 6 in retail-verpakking, de foto’s zien er legitiem uit en het lijkt niet te gaan om een photoshop-productie.

Op de uitgelekte foto’s is de verpakking van de iPhone 6 te zien, deze is identiek aan de vorige modellen. Ook is er een foto van de iPhone 6 in deze verpakking en een foto waarop de iPhone 6 uit de verpakking is gehaald en is ingeschakeld. Aan de belangrijkste criteria is wat ons betreft voldaan, foto’s waarop een iPhone te zien is die niet is ingeschakeld brengt toch altijd meer twijfel met zich mee.

Op de foto is waarschijnlijk het 4,7 inch-model te bewonderen, het ontwerp is weer erg herkenbaar maar kent ook nieuwe toevoegingen. In eerdere uitgelekte foto’s was dit ontwerp al veelvuldig te bewonderen, zo werd al duidelijk dat het toestel over ronde zijdes zal beschikken. De iPhone 6 beschikt over aluminium randen en de volumeknoppen bevinden zich weer aan de linkerzijkant, maar zijn verzonken.

Ook zien we twee witte streepjes in de zijkant, waarachter de antennes zijn geplaatst. De fysieke knop onderaan het toestel beschikt weer over Touch ID, een vingerafdruksensor. Ondanks dat Apple de toestellen eindelijk groter gaat maken, lijken de randen rond het scherm niet zo dun mogelijk te zijn gemaakt.

Apple zal de iPhone 6 hoogstwaarschijnlijk op 9 september presenteren.