1 min

Samsung Mobile heeft zojuist een nieuwe teaser geplaatst op YouTube. Opnieuw draait alles om het cijfer "5", waaruit we kunnen opmaken dat het om de Galaxy S5 gaat. Daarnaast is het een snel bewegende video waarin twee keer wordt vertraagd bij "wet", hieruit maken we op dat het toestel mogelijk waterdicht zal zijn. Tot slot eindigt de video met de tekst: "The Next Galaxy".

De introductie van de Samsung Galaxy S5 komt steeds dichterbij, aanstaande maandag is het zover, dan zal om 20:00 de presentatie beginnen van de nieuwe Galaxy. Wij gaan er nog steeds vanuit dat het gaat om de Galaxy S5, al weten we dat maandagavond natuurlijk pas echt zeker. Samsung zou bijvoorbeeld ook vijf producten kunnen introduceren, waaronder een nieuwe Galaxy. Dit is een mogelijkheid die wij in elk geval niet verwachten.

Op basis van de video vermoeden we dat het toestel waterdicht zal zijn, gezien het feit er twee keer aandacht wordt besteed aan water en de video daar ook vertraagt. Een van Sony’s verkoopargumenten zal hiermee teniet worden gedaan, aangezien alle toestellen van Sony al ruim een jaar waterdicht zijn. Het zou verder het einde betekenen van de Galaxy Active-serie.

Ook hebben we de video frame voor frame bekeken en toen kwamen we de bovenstaande afbeelding tegen, mogelijk is de Galaxy S5 op bovenstaande afbeelding te zien.