1 min

Gedurende Samsung’s presentatie op het Mobile World Congress heeft het Koreaanse bedrijf al dan niet onbedoeld het bestaan van de Galaxy Tab4-reeks bevestigd. Samsung gaf in een slide aan dat de Gear Fit geschikt is voor samenwerking met deze tablets, welke met een schermgrootte van 7, 8 en 10,1 inch op de markt komen.

Van tevoren werd gerekend op de aankondiging van de Samsung Galaxy Tab4-tablets, maar het Koreaanse bedrijf hield het op de Galaxy S5 (hands-on) en enkele wearables. Die aanpak lijkt Samsung geen windeieren te hebben gelegd; de Samsung Gear Fit ging aan de haal met de prijs voor Beste Mobiele Apparaat.

Tijdens de presentatie van het fitness-accessoire werd gesproken over de compatibiliteit van het apparaat. Onder de apparaten horen enkel Galaxy-smartphones en -tablets, waaronder de Galaxy Tab4 welke nog niet is gepresenteerd. Dat de tablets worden vermeld in de sheets is onhandig, maar het lijkt wel te bevestigen dat de aankondiging van de tablets aanstaande is of zelfs gepland stond voor de presentatie tijdens de MWC.